Rouwverwerking

Als een ouder, een geliefde, een liefdevolle vriend plotseling wegvalt laat dat een enorme leegte achter. Soms zijn er nog zoveel vragen, losse eindjes, onzekerheden.
 Na t overlijden is iemand niet opeens weg. De energie is nog aanwezig: Er land een vlinder op je hand of er zijn andere "toevalligheden".
 
 Verwerken met een mooi ritueel of door contact te maken met de overledene helpt bij je het verwerkingsproces.
 
 Marja: Het is goed zo, nu kan ik verder. Hij blijft altijd bij me maar ik mag weer verder met mijn leven...
 Het contact heeft me zoveel goeds gebracht. Ik dacht dat we alles besproken hadden maar naderhand zijn er toch nog zoveel vragen. Nu heb ik rust. Het ritueel met het lintje was bijzonder. Ik voel me gesterkt.
 
Bert: Na jaren weglopen toch maar de stap gewaagd. 
 En wat is dit bijzonder. Het voelde alsof ik hem echt in mijn armen had.  Mijn jongen is gewoon bij me. Weet niet wat te zeggen. Het is eindelijk stil van binnen.

 

Rouwverwerking Amersfoort

Lichtkindjes


Helen na een miskraam of een kindje wat niet levensvatbaar was, is heel belangrijk. Niet alleen voor jou maar ook voor een eventueel toekomstig kindje. 
 Verdriet blijft aanwezig in je baarmoeder en is zeker voelbaar voor de nieuwe baby. 
 
 De meeste mensen om je heen kunnen niet omgaan met pijn waardoor je zelf al snel geneigd bent om je verdriet weg te stoppen. Verdriet is helaas nog steeds een taboe.
 
 "Joh, je bent toch weer zwanger, richt je daar dan op!" 
 "Ach, je bent nog jong, je bent zo weer zwanger." 
 Allemaal goedbedoelde adviezen maar je kunt er niets mee.

Hypnose 

Meestal is er maar één sessie nodig om je verdriet te verwerken en een plek te geven.
Ik wil je er graag bij helpen want ik weet zelf hoe belangrijk dit is. Wegstoppen en doorgaan was vroeger normaal. Dus ook als het al langer geleden is het goed om je verlies een plek te geven.


Miskraam, doodgeboren kind, rouwverwerking, Amersfoort