Hypnotherapie, Amersfoort, Hypnose, PTSS, Burn out, Misbruik, Rouwverwerking

Ervaringen


Jolanda: Paniekaanvallen

Al bij de eerste afspraak voelde ik dat ik goed zat. 
Ik was mezelf kwijt, ik had paniekaanvallen en stond al ruim een half jaar op de wachtlijst voor de psycholoog toen M mij doorverwees naar Eva. Eindelijk hulp! De hypnose was helemaal niet eng maar is juist heel fijn en de stem van Eva geeft vertrouwen. 
Ze geeft veel praktische tips en ze weet waar ze over praat en dat vind ik fijn. Hoe meer er werd opgeruimd hoe rustiger het werd van binnen.
Ik ben klaar :) Ik heb de psycholoog afgebeld en ik ben je zo dankbaar. Ik kan het wel 100 keer zeggen: dank je wel, dank je wel, dank je wel lieve Eva!Patricia:
‘Beter mijn grenzen durven aangeven, reflectie, aandacht en meer verbinding met mijn kind en met mezelf.’  Vraagstukken die mij bezighouden en waar ik samen met Eva letterlijk naar op reis ben gegaan. Ik ben geen zweverig type. Vanuit mijn nieuwsgierigheid probeer ik wél onbevangen en oprecht mezelf aan te kijken. Te ervaren hoe ik anders met dingen om kan gaan en te omarmen. Eva heeft me dit, zeer professioneel en met volle aandacht, laten ervaren. Samen hebben we belemmeringen weggenomen en ruimte gegeven. 
Bedankt Eva voor deze reis. Lisa 14 jaar: verwerken overlijden vader.
Ik vond het van te voren wel een beetje spannend maar tijdens en erna was het heel fijn.
Het voelde een beetje als een droom maar wel echt en je kan wel gewoon praten en nadenken. Ik vind het heel bijzonder en fijn dat Eva dit kan en dat ik het heb meegemaakt.Helma van Schendel:
Een sessie bij Eva zorgde dat ik van stilstand en niet weten hoe verder weer in beweging kwam en mijn richting vond.
Warm aanbevolen!!!Pomme 17 jaar: Verwerken overlijden vader.
Ik vond het heel bijzonder, moeilijk uit te leggen maar het heeft me echt geholpen.
Dank je wel Eva, ik kan heel open bij jou zijn. Dit vind ik zelf wel heel moeilijk maar die mogelijkheid geef jij zeker. Weet niet zo goed wat te schrijven, ben nog een beetje overwelmd door alles denk ik haha.
(ze had tijdens de sessie contact met haar vader en kon hierdoor met hem knuffelen, ook haar vragen werden beantwoord)
Alles voelde precies goed dank je wel.
KnuffelAnke 34 jaar: Zelfvertrouwen,  voelde zich niet gezien in haar familie.
Hoi Eva, hier even een update over wat er allemaal is gebeurt naar aanleiding van de opstellingen (familieopstellingen) die je tijdens de hypnose hebt gedaan. Ik ben voor mezelf opgekomen. De zorg voor mijn moeder ligt niet langer alleen op mijn schouders.
Er is een hele mooie verbinding tussen mijn zus en mij ontstaan. We appen veel met elkaar en 1x in de maand gaan we met elkaar koffie drinken.  Dit is het grootste cadeau ever. Ik kan het bijna niet geloven.
We luisteren naar elkaar, we horen elkaar. Dit is gewoon superfijn. Niet alleen voor mijn moeder maar ook voor mijn zus en mij. Ik ben je hier heel dankbaar voor, het geeft mij ook heel veel rust. Ik voel mij niet meer degene die altijd alles moet opvangen.
Lieve Eva dank je wel.


Dianne: Schoon schip maken met het verleden.
Sommige mensen hebben een gave en Eva is er een van...
Via vrienden, voor wie ze ook enorm veel betekent, ben ik in contact gekomen met haar.

Eva is - door wie ze is en haar vaardigheden- in staat om snel bij de kern te komen van wat er speelt. Waardoor ze je zonder teveel praatsessies, graven en oud leed oprakelen, kan leiden naar het probleem en vervolgens dus ook de oplossing. 

Veel mensen, waaronder ik, gaan door het leven met gevoelens die ze (ernstig) dwarszitten, die het leven beperken, maar waarvan de aanleiding niet altijd even duidelijk is.

Eva heeft samen met mij gezocht naar de oorsprong van bepaalde gevoelens waar ik toch echt last van had. Hoe dat werkt is moeilijk uit te leggen. Ze brengt je middels een aantal stappen zo diep mogelijk bij je onderbewustzijn. Het grappige is dat waar je het ene moment denkt ‘dit werkt niet, ik zeg maar gewoon iets, ik doe zo mijn ogen open’, je jezelf het andere moment ineens dingen hoort zeggen, beelden ziet, die toch echt ‘ergens anders vandaan komen dan uit je verstandelijke/rationele denken’.

Na 5 behandelingen (soms met een halfjaar ertussen)
heb ik al zoveel opgeruimd. Ik betrap me er regelmatig op dat ik met (lastige) situaties primair ineens heel anders reageer of erover nadenk/reflecteer. Niet handel of denk vanuit lagen oud aangeleerd gedrag/conditionering (angst, frustratie en pijn). 

Soms betekent dat dat een situatie - in tegenstelling tot daarvoor - niet opgeblazen wordt, niet escaleert. Of dat ik juist wel reageer, durf op te komen voor mezelf.
Of dat die emoties naar buiten komen die ik daarvoor altijd ‘zo goed’ kon inslikken omdat ik kost wat kost sterk en in controle wilde zijn ;)

De andere keer kijk ik terug en realiseer ik me ineens dat er eigenlijk ongemerkt best het een en ander veranderd is: dat er eigenlijk niets gebeurd is wat me echt uit mijn evenwicht gehaald heeft terwijl bepaalde situaties dat eerder echt wel gedaan zouden hebben. 

Ik durf er intussen op te vertrouwen dat de gevoelens die ik bemerk, de ingevingen die ik krijg, de beste voor mij zijn. Zijn dat altijd fijne en comfortabele gevoelens? Neen.. soms is het super confronterend, maar het leidt me uiteindelijk altijd naar positieve verandering en dus persoonlijke groei.

Dank je wel, Eva!
Hartelijke groet,
DianneLia v G.: eczeem op haar lichaam.
Ik moest zo aan je denken tijdens onze vakantie. Voor het eerst ben ik naar het strand geweest in bikini zonder me daar ongemakkelijk bij te voelen. Heerlijk kunnen genieten van daar zijn op die mooie plek met mijn gezin. Lekker met mijn kinderen gespeeld zonder me af te vragen of andere mensen naar me kijken. Zo'n bevrijding! Het effect van jouw behandelingen blijft als een echo door mijn leven golven. xxx


E v/d Berg: 58 jaar: Misbruik
Lieve Eva, ik ben je zo dankbaar. Jaren heb ik mezelf verstopt achter een masker. Ik durfde niets en alles was moeilijk. Werk was lastig want ik vertrouwde niemand. Mijn partner had het moeilijk met mij ook al gaf hij me alle ruimte. Lichamelijk contact was lastig.
Doordat je jouw ervaring vertelde trok het me over de streep. Jij weet hoe het is. Stapje voor stapje en soms met een grote stap kwam je dichterbij, liet ik je toe in mijn wereld. Het was niet altijd makkelijk maar ik wilde zo graag. Dank je wel dat je in mij bleef geloven.

Vooral de sessie waarin ik "uitbrak" herinner ik me nog goed.
Zo blij dat ik het gedurfd heb, dat ik de stap heb gezet!
Ik durf nu grenzen te stellen, mensen aan te kijken.
Ik heb een andere baan voor 20 uur in de week en in mijn vrije tijd geef ik schilderles aan vrouwen die het moeilijk hebben. Je ziet mijn leven is zo veranderd.
Blij dat  **  je heeft voorgesteld aan mij! Moest zo zijn he?
Liefs E.


Eva 29 jaar: Burnout, grenzen aangeven.
Heb al meerdere therapieën gevolgd, echter bij Eva vond ik pas wat ik zocht. Vanaf de eerste stap over de drempel wist ik al dat ik goed zat. Met haar warme stem en rustige uitstraling bracht ze mij precies naar de kern van mijn probleem.  Ik vond de hypnose heerlijk al was ik er in het begin wel een beetje sceptisch over.  Het samenwerken met het onderbewuste ,zoals jij dat altijd noemt Eva , heeft me veel duidelijkheid gebracht. Ik ben er weer en zorg nu veel beter voor mezelf. Loslaten gaat ook veel makkelijker (wie had dat gedacht!) Ook schrijf ik nog steeds. Doordat ik rustiger ben is er ook veel meer geduld naar mijn kinderen toe en daar ben ik minstens zo blij mee.  Ik vind het jammer dat je verhuisd bent naar Amersfoort maar ik weet zeker dat je daar ook veel mensen gaat helpen!
En als het nodig is weet ik je wel te vinden hoor.
Liefs EvaPetra: Geen hoogtevrees meer.
Na jaren last te hebben van hoogtevrees begon ik te merken dat ik er in het dagelijks leven steeds meer door werd belemmerd. De eerste kennismaking met Eva voelde gelijk goed en vertrouwd.
Door een hypnose sessie ben ik volledig van mijn hoogtevrees af en kan ik eindelijk weer gewoon een trap aflopen. Met elke trap die ik afloop voel ik dankbaarheid.


Anna 74: Oude pijn verwerken
Jouw hypnotherapie heeft mij blijvend heel goed gedaan. Ik denk daar regelmatig verwonderd aan terug.
Liefs van Anna


Irna: Gestopt met nagelbijten/velletjes trekken
Het is zo'n bijzondere ervaring. Mocht er iets zijn, ik zeg ga naar Eva en het komt goed!!!


Rosilda 17 jaar Depressief, overlijden vader verwerken.

Ik wil je graag laten weten hoe het nu met mij gaat en je nog eens laten weten dat je veel voor mij hebt betekent op mijn pad om weer vol in het leven te staan. Ik kan je vertellen dat het heel goed met mij gaat! Sinds 1 Januari heb ik een baan als ambulant begeleider bij *** en ik vind het heerlijk. Door jouw sessies zit ik zoveel beter in mijn vel en heb ik eindelijk het idee dat ik echt vooruit ga in het leven. Ik ben niet meer gespannen en ik geloof weer in mezelf. Mijn vader is ondertussen een stukvan mij geworden. Op sommige momenten ben ik nog wel verdrietig maar veel aker denk ik met goede en leuke herinneringen aan hem terug. Zijn dood belemmert mij niet meer om te leven wat het lange tijd wel heeft gedaan. Mijn moeder is je ook heel dankbaar. Ze heeft gezien hoe het in korte tijd steeds beter ging met mij. Ze is hier erg blij mee.